Ç'ka pas fatkeqësive dhe shërbim deri në frymën e fundit

Fethullah Gylen: Ç'ka pas fatkeqësive dhe shërbim deri në frymën e fundit

Në këtë melodi të zemrës do të ndiqni një ligjëratë të veçantë prej M. F. Gylen, i cili ndalet të theksojë rëndësinë e vështrimit të fatkeqësive apo vështirësive që mund të na ndodhin gjatë jetës, si dhe të moslëkundjes përballë tyre, përkundrazi të përpjekjes për të shërbyer me tërë forcën, derisa forcës t'i vijë fundi.

Pin It
  • Krijuar në .
Copyright © 2020 Faqja e internetit të Fethullah Gylenit . Tutti i diritti riservati.
fgulen.com, është faqja zyrtare e mendimtarit Fethullah Gylen.