Çdo gjë prej Tij është!

Fethullah Gylen: Çdo gjë prej Tij është!

"Nëse ti mendon se je diçka, atëherë dije se nuk je asgjë, madje je hiçmosgjë! E në atë çast që fillon të mendosh se je hiçmosgjë, ke filluar të jesh me të vërtetë diçka!" Një mësim i paharrueshëm kjo melodi e zemrës, për të kuptuar thjeshtësinë, dhe vërtetësinë e ekzistencës së njeriut.

Pin It
  • Krijuar në .
Copyright © 2020 Faqja e internetit të Fethullah Gylenit . Tutti i diritti riservati.
fgulen.com, është faqja zyrtare e mendimtarit Fethullah Gylen.