Marrëdhënia mes së Drejtës dhe sinqeritetit

Fethullah Gylen: Marrëdhënia mes së Drejtës dhe sinqeritetit

Në Melodinë e kësaj jave do të mund të përfitoni prej disa këshillave dhe mësimeve të vyra të të nderuarit Fethullah Gylen, i cili thekson se sinqeriteti është majaja e çdo pune. Kësodore, shprehet ai, vetëm nëse ne i kryejmë punët tona brenda një rrethi të sinqeritetit, mund të presim që ato të finalizohen me sukses.

Pin It
  • Krijuar në .
Copyright © 2020 Faqja e internetit të Fethullah Gylenit . Tutti i diritti riservati.
fgulen.com, është faqja zyrtare e mendimtarit Fethullah Gylen.