Robërit e zgjedhur

Në këtë melodi të zemrës, do të dëgjoni një prej këshillave më të veçanta për ta kuptimësuar dhe për ta ndjerë më mirë çdo adhurim që ne kryejmë. Nëse i kuptojmë siç duhet emrat, cilësitë, punët dhe gjendjen e Allahut, atëherë do të mund t'i kuptojmë edhe urtësitë e adhurimeve tona, se përse janë të kësitrajtshme e jo të një trajte tjetër, të cilat nisin që nga një "Subhanallah" deri tek adhurimet e tjera si namazi, agjërimi apo zekati.

Pin It
  • Krijuar në .
Copyright © 2020 Faqja e internetit të Fethullah Gylenit . Tutti i diritti riservati.
fgulen.com, është faqja zyrtare e mendimtarit Fethullah Gylen.