Shqetësim, shpresë dhe dorëzim i vetes Allahut xh sh 1

Fethullah Gylen: Shqetësim, shpresë dhe dorëzim i vetes Allahut xh sh 1

"Shqetësim, shpresë dhe dorëzim i vetes Allahut (xh.sh.)" është një mësim mbi përballjen e shpirtrave të dedikuara me çdofarë fyerjeje a shpifjeje përgjatë rrugës drejt qëllimit të epërm, dhe se cilat duhet të jenë sjelljet dhe reagimet e tyre.

Pin It
  • Krijuar në .
Copyright © 2020 Faqja e internetit të Fethullah Gylenit . Tutti i diritti riservati.
fgulen.com, është faqja zyrtare e mendimtarit Fethullah Gylen.