Të mos trysnohesh prej aktualitetit

Fethullah Gylen: Të mos trysnohesh prej aktualitetit

Të mos trysnohesh prej aktualitetit Një njeri që ngelet nën ndikimin e ngjarjeve të përditshme, atëherë fillon të mos ketë dot vetë ndikim mbi to, shprehet mendimtari Fethullah Gylen. Duke u futur thellë në shkaqet dhe pasojat e këtyre ndikimeve, ai na jep disa mësime tejet të vyera brenda këtyre minutave të kësaj melodie.

Pin It
  • Krijuar në .
Copyright © 2020 Faqja e internetit të Fethullah Gylenit . Tutti i diritti riservati.
fgulen.com, është faqja zyrtare e mendimtarit Fethullah Gylen.