• Home
  • Nga Media
  • Lajmet
  • Fethullah Gyleni e dënon ashpërsisht përpjekjen për grushtshteti në vendin e tij

Fethullah Gyleni e dënon ashpërsisht përpjekjen për grushtshteti në vendin e tij

Fethullah Gyleni e dënon ashpërsisht përpjekjen për grushtshteti në vendin e tij

E dënoj me fjalët më të ashpra këtë përpjekje të ushtrisë për të rrëzuar qeverinë që ka ndodhur në Turqi. Qeveritë duhet të ndryshojnë nëpërmjet zgjedhjeve të drejta e të lira dhe kurrsesi nëpërmjet përdorimit të dhunës. I lutem Zotit për Turqinë, popullin turk dhe këdo që gjendet në Turqi në këto çaste. Lus Allahun që ky problem të zgjidhet sa më shpejtë dhe në një mënyrë sa më paqësore.

Si një individ që e ka vuajtur mbi supe çdo grushtshteti të këtyre pesëdhjetë viteve të fundit, dua të shprehem se është tejet fyese për mua që të më lidhin me çdo kusht me një ngjarje të këtillë. I mohoj me çdo çmim të gjitha shpifjet e kësaj natyre.
 
M. Fethullah Gylen

Pin It
  • Krijuar në .
Copyright © 2020 Faqja e internetit të Fethullah Gylenit . Tutti i diritti riservati.
fgulen.com, është faqja zyrtare e mendimtarit Fethullah Gylen.