• Home
  • Nga Media
  • Lajmet
  • Mesazhi i ngushëllimit të Fethullah Gylen për ndarjen nga jeta të Sulejman Demirel

Mesazhi i ngushëllimit të Fethullah Gylen për ndarjen nga jeta të Sulejman Demirel

Mesazhi i ngushëllimit të Fethullah Gylen për ndarjen nga jeta të Sulejman Demirel

Lus Allahun (xh.sh.) që t’i falë nga mëshira e Tij z. Sulejman Demirel, Presidentit të nëntë të Republikës së Turqisë, i cili, me përvojën e tij gjysmëshekullore, i ka dhënë ngjyrë jetës sonë politike, duke folur të njëjtën gjuhë me popullin e ti; që ka ditur të përçojë maturi edhe atëherë kur, në kohë të vështira, kanë dashur ta viktimizojnë; i cili, duke qenë një burrë shteti me një inteligjencë elastike, që me mirësjelljen e tij ka arritur të fitojë pëlqimin edhe të njerëzve me pikëpamje të ndryshme politike; i cili, me detyrat e ndryshme që ka marrë në instanca të ndryshme të shtetit, i ka kryer kaq e kaq shërbime vendit të tij; një njeri që është krenuar përherë me shkollat turke hapur në të katër anët e botës, madje që u ka dërguar drejtuesve të atyre vendeve letra vendeve, për t’u kërkuar mbështetjen e tyre. I shpreh ngushëllimet e mia më të ngrohta vëllezërve dhe familjarëve të tij, z. Shevket Demirel dhe z. Ilhan Kesixhi, miqve dhe të afërmve dhe mbarë popullit tonë për këtë humbje.

M. Fethullah Gylen

Pin It
  • Krijuar në .
Copyright © 2020 Faqja e internetit të Fethullah Gylenit . Tutti i diritti riservati.
fgulen.com, është faqja zyrtare e mendimtarit Fethullah Gylen.