Kapitali më i Madh

Morali dhe ndërgjegjja, edukata dhe delikatesa janë si një monedhë që shkon në çdo vend dhe si një margaritar, vlera e të cilit nuk preket nga lëkundja e kursit të monedhës. Ai që i fiton ato, u ngjet tregtarëve me kredi të lartë që, edhe sikur të mos kenë kapital tjetër, mund të bëjnë tregti në çdo vend!

Pin It
  • Krijuar në .
Copyright © 2020 Faqja e internetit të Fethullah Gylenit . Tutti i diritti riservati.
fgulen.com, është faqja zyrtare e mendimtarit Fethullah Gylen.