Mbi Frikën dhe Shpresën

Frika nga njerëzit e paralizon njeriun, kurse vështrimi lypsar në duar të njerëzve për të pritur diçka prej tyre, shpesh bëhet shkak për shuarjen e ëndrrave për jetën dhe humbjen e shpresës. Shpëtimi i vetëm nga frika prej njerëzve është frika ndaj Atij i cili duhet pasur frikë dhe rruga për të mos rënë kurrë në pesimizëm është mbështetja tek Ai që është gjithmonë i fuqishëm e i aftë për ta çuar në vend premtimin![1]


[1] Këtu autori ka zhvilluar vetëm në një plan dhe në mënyrë të nënkuptuar idenë islame mbi frikën dhe shpresën ndaj Zotit.

Pin It
  • Krijuar në .
Copyright © 2020 Faqja e internetit të Fethullah Gylenit . Tutti i diritti riservati.
fgulen.com, është faqja zyrtare e mendimtarit Fethullah Gylen.