Mendimi Për Mirë

Njëra prej rrugëve më të rëndësishme që çojnë në ngadhnjimin e zemrës së njerëzve, është vazhdimisht ruajtja e rastit për t'u bërë mirë atyre dhe, sapo të jepet një rast i tillë, bërja e së mirës pa humbur kohë. Eh, sikur t'i akordonim zemrat sipas mendimit për të bërë gjithmonë mirë!..

Pin It
  • Publikuar më .
© 2022 Faqja e internetit të Fethullah Gylenit . Të gjitha të drejtat të rezervuara, Faqja zyrtare në gjuhen shqipe e mendimtarit Fethullah Gylen.
fgulen.com, është faqja zyrtare e mendimtarit Fethullah Gylen.