Dy Qëndrime Ekstreme

Ekstremizëm mund të ketë në çdo ide, në çdo mendim. Që të dy skajet e këtij ekstremizmi kanë vlerën e një helmi vrasës. Sigurisht, ashtu siç janë gënjyer ata që e kanë kërkuar thjeshtësinë, virtytin, çdo gjë sublime në veshjen dhe pamjen e jashtme të mjerë e të hallakatur, në një postiqe të vjetër, në një poçe të thyer dhe në një banesë me merimanga, ashtu janë gënjyer edhe ata që e kanë kërkuar në kësulën e një frengu a në një veshje dekolte!

Pin It
  • Krijuar në .
Copyright © 2020 Faqja e internetit të Fethullah Gylenit . Tutti i diritti riservati.
fgulen.com, është faqja zyrtare e mendimtarit Fethullah Gylen.