Nata e Mirë e Miraxhit

Përsëri gjuhët me falenderime folën këtë natë,
Fryu flladi e solli plot të mira këtë natë!

Këtë natë që Përtej ia mbërritën shpërblimet,
Dhe vrapuan zemrat me Dhuruesin e Lartë këtë natë.

Syverbues flakëroi përsëri nga dora e Dashnorit një shkëlqim.
U qartësuan për një çast të fshehtat këtë natë.

Për shpirtrat që rënkojnë të djegur në vetmi,
la mbërriti nga Froni i Lartë shërimi këtë natë.

Molekulat –gjuhëprerëse, një libër mahnitës- qenia;
U dëgjua ngado një tjetër dëshmi e Zotit këtë natë.

Shpëtim lypëm grupe-grupe në Portën e të Dashurit të Zemrave,
Erdhi vendimi i faljes për fajtorët këtë natë.

Gjithë fytyrat e zeza u zbardhën, sado qofshin,
Ndër shpirtra zbriti Bamirësi e Mëshiruesi këtë natë.

Pin It
  • Krijuar në .
Copyright © 2020 Faqja e internetit të Fethullah Gylenit . Tutti i diritti riservati.
fgulen.com, është faqja zyrtare e mendimtarit Fethullah Gylen.