Disa koncepte bashkëkohore dhe mendimet e opinionet e Fethullah Gylenit mbi disa tema aktuale

Fethullah Gylen është një veprimtar, shkencëtar, edukator e arsimtar, njëkohësisht është edhe një intelektual me një spektër të gjerë të veprave e mendimeve të tij. Përveç veprave të botuara, mendimet e tij në lidhje me tema e probleme aktuale ai ka shprehur edhe në forma të tjera.

Në këtë temë do të trajtojmë mendimet e tij si një dijetar (modern, gjithashtu) e intelektual në pikat e teknologjisë dhe të relacionit të besimit me shkencën, si një ndër temat më të diskutuara kohëve të fudnit, si dhe opinionet e tij në lidhje me njeriun, humanizmin, të drejtat e njeriut, gruan dhe të drejtat e saj, së bashku me mendimet e tij në lidhje me shtetin, politikën, demokracinë, terrorin dhe shoqërinë e hapur.

Pin It
  • Publikuar më .
© 2024 Faqja e internetit të Fethullah Gylenit . Të gjitha të drejtat të rezervuara, Faqja zyrtare në gjuhen shqipe e mendimtarit Fethullah Gylen.
fgulen.com, është faqja zyrtare e mendimtarit Fethullah Gylen.