Ai që njeh vetveten, njeh Zotin!

Nese e njeh vetveten, njeh Zotin. Kush njeh Zotin, e kerkon. Ai qe e kerkon, e gjen. Ai qe e gjen, nuk ka me nevoje te dije per asgje tjeter." Nisur vetem prej nje hadithi te vetem kudsi, i nderuari Fethullah Gylen u flet thellesive shpirterore te qenies njerezore per disa minuta te vyera, plot mesim dhe emocion.

Pin It
  • Publikuar më .
© 2023 Faqja e internetit të Fethullah Gylenit . Të gjitha të drejtat të rezervuara, Faqja zyrtare në gjuhen shqipe e mendimtarit Fethullah Gylen.
fgulen.com, është faqja zyrtare e mendimtarit Fethullah Gylen.