Besimi është dhe dritë dhe forcë

Në pjesën e njëzetenjëtë të rubrikës Melodi e Zemrës do të ndiqni një mësim të mençur të mendimtarit M. Fethullah Gylenit rreth fuqisë dhe ndriçimit që të fal besimi për ta njohur siç duhet dhe për t'u përballur me gjithçka të kësobote, përfshi këtu edhe ligësinë e vënë në veprim.

Pin It
  • Publikuar më .
© 2024 Faqja e internetit të Fethullah Gylenit . Të gjitha të drejtat të rezervuara, Faqja zyrtare në gjuhen shqipe e mendimtarit Fethullah Gylen.
fgulen.com, është faqja zyrtare e mendimtarit Fethullah Gylen.