Ç'ka pas fatkeqësive dhe shërbim deri në frymën e fundit

Fethullah Gylen: Ç'ka pas fatkeqësive dhe shërbim deri në frymën e fundit

Në këtë melodi të zemrës do të ndiqni një ligjëratë të veçantë prej M. F. Gylen, i cili ndalet të theksojë rëndësinë e vështrimit të fatkeqësive apo vështirësive që mund të na ndodhin gjatë jetës, si dhe të moslëkundjes përballë tyre, përkundrazi të përpjekjes për të shërbyer me tërë forcën, derisa forcës t'i vijë fundi.

Pin It
  • Publikuar më .
© 2023 Faqja e internetit të Fethullah Gylenit . Të gjitha të drejtat të rezervuara, Faqja zyrtare në gjuhen shqipe e mendimtarit Fethullah Gylen.
fgulen.com, është faqja zyrtare e mendimtarit Fethullah Gylen.