Duaj, dhe ndje dhembshuri që të jesh mysliman

Një besimtar mysliman e ka të pamundur që të jetë i tillë, nëse nuk ndjen dashuri dhe dhembshuri ndaj gjithckaje. Duke marrë shembuj prej mendimeve të njerëzve më të lartë në mendimin islam, i nderuari Fethullah Gylen na jep ndoshta mësimin më të mirë që mund të jetë dhënë ndonjëherë, të ekologjisë, por edhe përputhjes së plotë dhe jetesës në harmoni me mbarë universin.

Pin It
  • Publikuar më .
© 2024 Faqja e internetit të Fethullah Gylenit . Të gjitha të drejtat të rezervuara, Faqja zyrtare në gjuhen shqipe e mendimtarit Fethullah Gylen.
fgulen.com, është faqja zyrtare e mendimtarit Fethullah Gylen.