Koha e pranverës dhe durimi

Në këtë melodi të zemrës, do të ndiqni një mësim të mençur të mendimtarit M. Fethullah Gylenit rreth kohës së pranverës dhe durimit. Çdo gjë që i përket kësaj bote është kalimtare. Njerëzit shkojnë e vijnë një e nga një. Ata që ikin ndiqen nga të tjerët që vijnë më pas.Mbetet vetëm "NJË" (Allahu i Lartëmadhëruar) që është i përjetshëm, pavarësisht të gjithë atyre që ikin. Njerëzit që pretendojnë se do të jenë të përjetshëm,në momentin që nuk e presin, largohen në atë mënyrë sa që edhe ju habiteni. Largimi është i pashmangshëm për të gjithë, e rëndësishme është të "largohemi mirë".

Pin It
  • Publikuar më .
© 2024 Faqja e internetit të Fethullah Gylenit . Të gjitha të drejtat të rezervuara, Faqja zyrtare në gjuhen shqipe e mendimtarit Fethullah Gylen.
fgulen.com, është faqja zyrtare e mendimtarit Fethullah Gylen.