Kohë shpifjesh dhe shoqëria farë

Fethullah Gylen: Kohë shpifjesh dhe shoqëria farë

Në këto kohë shpifjesh dhe ngatërresash, kur jetesa e besimit është vështirësuar mjaft, i nderuari Fethullah Gylen jep një sihariq se, qofshin edhe pak njerëz që do t’ia arrinin, jetesa siç duhet e Islamit, duke e jetuar më tepër se sa duke folur për të, do të bënte të mundur formësimin e një shoqërie farë, e cila do të bënte mandej të mundur ndërtimin e një shoqërie ideale, e cila me fjalët e Mevlanës, do të bëhej e atillë, sa edhe engjëjt do t’ua kishin zili, e jo më njerëzit, që do të rrekeshin me mish e me shpirt për t’u njehsuar me ta.

Pin It
  • Publikuar më .
© 2024 Faqja e internetit të Fethullah Gylenit . Të gjitha të drejtat të rezervuara, Faqja zyrtare në gjuhen shqipe e mendimtarit Fethullah Gylen.
fgulen.com, është faqja zyrtare e mendimtarit Fethullah Gylen.