Lindja e bekuar dhe nderi i njeriut

Në këtë melodi do të merrni një mendim të kulluar në lidhje me programet e festimit të ditëlindjes së Profetit tonë të Dashur (s.a.s.), ku i nderuari Fethullah Gylen thekson, se synimi i tyre është kujtimi dhe sjellja edhe njëherë ndërmend e figurës, jetës dhe shembullit ideal të Krenarisë së Njerëzimit, sepse Ai është një njeri model, ku mund të shihet deri në imtësi çdo veçori e njeriut të nderuar.

Pin It
  • Publikuar më .
© 2023 Faqja e internetit të Fethullah Gylenit . Të gjitha të drejtat të rezervuara, Faqja zyrtare në gjuhen shqipe e mendimtarit Fethullah Gylen.
fgulen.com, është faqja zyrtare e mendimtarit Fethullah Gylen.