Sa i butë je o Allah!

Fethullah Gylen: Sa i butë je o Allah!

Feja është këshillë dhe këshilla më e mirë që mendimtari turk M. Fethullah Gylen mund t'u japë besimtarëve që gjenden nën trysni e vazhdueshme padrejtëisht dhe përndjekjeje prej të tjerësh, është ndjekja e Allahut si shembull, që ashtu siç Ai tregohet i butë e i dhembshur ndaj çdo krijese të Tij që mund të përfshihet edhe në padrejtësitë më të paimagjinueshme, duke u dhënë kohë. Veçse falë besimit të fortë që kemi tek kjo butësi mund të pajtohemi me gjithë ç'na ndodh, se nëse jemi në të drejtë, e Zoti tregohet aq i butë edhe me më të padrejtët, atëherë ne nuk kemi assesi të dalim të humbur.

Pin It
  • Publikuar më .
© 2023 Faqja e internetit të Fethullah Gylenit . Të gjitha të drejtat të rezervuara, Faqja zyrtare në gjuhen shqipe e mendimtarit Fethullah Gylen.
fgulen.com, është faqja zyrtare e mendimtarit Fethullah Gylen.