Të mos trysnohesh prej aktualitetit

Fethullah Gylen: Të mos trysnohesh prej aktualitetit

Të mos trysnohesh prej aktualitetit Një njeri që ngelet nën ndikimin e ngjarjeve të përditshme, atëherë fillon të mos ketë dot vetë ndikim mbi to, shprehet mendimtari Fethullah Gylen. Duke u futur thellë në shkaqet dhe pasojat e këtyre ndikimeve, ai na jep disa mësime tejet të vyera brenda këtyre minutave të kësaj melodie.

Pin It
  • Publikuar më .
© 2023 Faqja e internetit të Fethullah Gylenit . Të gjitha të drejtat të rezervuara, Faqja zyrtare në gjuhen shqipe e mendimtarit Fethullah Gylen.
fgulen.com, është faqja zyrtare e mendimtarit Fethullah Gylen.