Trashegimtaret e udhes profetike

Cilat janë tiparet e një trashëgimtari të denjë të asaj që na la si shembull Profeti yne i Dashur, dhe si duhet t'i mëvetesojmë ne ato? Këto tipare dhe shumë të dhëna të tjera me shembuj nga jeta e sahabëve, të para nga një këndvështrim krejt ndryshe.

Pin It
  • Publikuar më .
© 2023 Faqja e internetit të Fethullah Gylenit . Të gjitha të drejtat të rezervuara, Faqja zyrtare në gjuhen shqipe e mendimtarit Fethullah Gylen.
fgulen.com, është faqja zyrtare e mendimtarit Fethullah Gylen.