Mendimi Makiavelist

Rruga e paraqitjes dhe njohjes së vetes duke i nxirë të tjerët, në krye të herës njihej vetëm në Lindje si puna e një grupi hipokritësh. Mirëpo, për fat të keq, kjo u përhap kaq shumë sa që edhe një pjesë e madhe e atyre që luftojnë në emër të së drejtës, i lidhin përpjekjet e veta me makiavelizmin. Turp të kenë ata që kërkojnë të drejtën me rrugë të shtrembra! Faqja e zezë u qoftë tërë makiavelistëve!

Pin It
  • Publikuar më .
© 2021 Faqja e internetit të Fethullah Gylenit . Të gjitha të drejtat të rezervuara, Faqja zyrtare në gjuhen shqipe e mendimtarit Fethullah Gylen.
fgulen.com, është faqja zyrtare e mendimtarit Fethullah Gylen.