Ca Sëmundje Zemre

Besimtar i vërtetë është ai që, në të njëjtën kohë, është edhe zotërues i një morali të lartë. Në adhurimin e tij nuk ka gjë për dukje, në punët e tij nuk ka gënjeshtër dhe në zemrën e tij nuk ka maraz dhe dyfytyrësi! Veprimi për dukje e largon njeriun nga Zoti, kurse gënjeshtra, edhe nga Zoti, edhe nga njerëzit. Marazi bëhet shkak që ai të kujtohet me urrejtje, kurse dyfytyrësia, me mallkim...

Pin It
  • Krijuar në .
Copyright © 2020 Faqja e internetit të Fethullah Gylenit . Tutti i diritti riservati.
fgulen.com, është faqja zyrtare e mendimtarit Fethullah Gylen.