Injoranca

Injoranca është si një perçe e lëshuar mbi fytyrë të materies. Fatkeqët që nuk munden ta largojnë këtë perçe nga fytyra, kurrë nuk mund t'i njohin të vërtetat e larta të gjithësisë. Injoranca më e madhe është të mos e njohësh Zotin dhe, kur kjo të bashkohet me egoizmin, kthehet në një lloj marrëzie më në fund të pamjekueshme...

Pin It
  • Krijuar në .
Copyright © 2020 Faqja e internetit të Fethullah Gylenit . Tutti i diritti riservati.
fgulen.com, është faqja zyrtare e mendimtarit Fethullah Gylen.