Mendimi Për Mirë

Njëra prej rrugëve më të rëndësishme që çojnë në ngadhnjimin e zemrës së njerëzve, është vazhdimisht ruajtja e rastit për t'u bërë mirë atyre dhe, sapo të jepet një rast i tillë, bërja e së mirës pa humbur kohë. Eh, sikur t'i akordonim zemrat sipas mendimit për të bërë gjithmonë mirë!..

Pin It
  • Krijuar në .
Copyright © 2020 Faqja e internetit të Fethullah Gylenit . Tutti i diritti riservati.
fgulen.com, është faqja zyrtare e mendimtarit Fethullah Gylen.