Respekt Ndaj Njeriut

Kafsha, pasi vdes, harrohet dhe gropa i humbet. Por njeriu s'është kështu... Kombet që nuk i mbrojnë kujtimet dhe varret e etërve, s'e di, a janë të vetëdijshëm se i zbresin ata në nivel të kafshëve? Në të vërtetë, respekti ndaj të vdekurve është një garanci e dhënë të gjallëve për të ardhmen...

Pin It
  • Krijuar në .
Copyright © 2020 Faqja e internetit të Fethullah Gylenit . Tutti i diritti riservati.
fgulen.com, është faqja zyrtare e mendimtarit Fethullah Gylen.