Shpirtrat Mëkatarë

Shpesh njeriu i sheh të tjerët me dylbinë e ndiesive të veta dhe, për shkak të turbullirave në to, gjithkënd e gjithçka i sheh turbull. Për rrjedhojë, vendimet e marra prej tij në këto kushte, janë krejt të errta e të pamëshirshme. Ç'është e drejta, egoisti i rënë në këtë situatë, e pandeh gjithçka përreth të shkatërruar, por është ai vetë që është shkatërruar...

Pin It
  • Publikuar më .
© 2021 Faqja e internetit të Fethullah Gylenit . Të gjitha të drejtat të rezervuara, Faqja zyrtare në gjuhen shqipe e mendimtarit Fethullah Gylen.
fgulen.com, është faqja zyrtare e mendimtarit Fethullah Gylen.