Spektri i të Qarit e i të Qeshurit

Një shpirt që, me përparimin e moshës, nuk njësohet me idenë e të qenit rob i Zotit, bie në fatkeqësinë e humbjes atje ku pret të fitojë... Po qe se do t'i binte dot në të kësaj, do të qante për çka sot po qesh dhe do të përthyhej më dysh prej pendimit...

Pin It
  • Krijuar në .
Copyright © 2020 Faqja e internetit të Fethullah Gylenit . Tutti i diritti riservati.
fgulen.com, është faqja zyrtare e mendimtarit Fethullah Gylen.