Thellësi

Struktura ndiesore te njeriu zhvillohet në përpjesëtim të drejtë me jetën që jetohet, me brengat dhe ankthet që përjetohen. Botët ndiesore të njerëzve që s'e kanë vrarë mendjen, që s'kanë ndjerë brengë e ankth, pra edhe që kanë mbetur gjithmonë jashtë jetës, ashtu si edhe aftësitë e tjera, kurrsesi nuk u zhvillohen dhe ata kurrë nuk mund të bashkohen e të bëhen një me qenien...

Pin It
  • Publikuar më .
© 2021 Faqja e internetit të Fethullah Gylenit . Të gjitha të drejtat të rezervuara, Faqja zyrtare në gjuhen shqipe e mendimtarit Fethullah Gylen.
fgulen.com, është faqja zyrtare e mendimtarit Fethullah Gylen.