Ensionimi i Humbur

Çdo sukses është rezultat i një vuajtjeje, tensionimi dhe hapi, kështu, në një kuptim, edhe shkaku i një suksesi të dytë. Mjafton që personat që arrijnë një rezultat, të dehur nga fitorja, të mos e lëshojnë veten në komoditet e rehati!..

Pin It
  • Publikuar më .
© 2021 Faqja e internetit të Fethullah Gylenit . Të gjitha të drejtat të rezervuara, Faqja zyrtare në gjuhen shqipe e mendimtarit Fethullah Gylen.
fgulen.com, është faqja zyrtare e mendimtarit Fethullah Gylen.