Mendimi Për t'u Marrë Vesh

Secili kërkon bindje në emër të frontit të vet, nuk kërkon paqe. Mirëpo Allahu thotë: "Hyni bashkërisht në paqe!"

***

Ejani, edhe në mos rënçim në marrëveshje, të paktën të mos biem në kontradikta ose çështjet dhe dallimet mes nesh të mos i zmadhojmë!

***

Eshtë një favor i posaçëm i Allahut për bashkësinë, të cilin edhe personat që s'kanë shoq, madje, nuk mund ta arrijnë sado që të përpiqen!

Pin It
  • Publikuar më .
© 2021 Faqja e internetit të Fethullah Gylenit . Të gjitha të drejtat të rezervuara, Faqja zyrtare në gjuhen shqipe e mendimtarit Fethullah Gylen.
fgulen.com, është faqja zyrtare e mendimtarit Fethullah Gylen.