Në Fillim Plan

Duke planifikuar një iniciativë apo punë çfarëdo, krahas shkaqeve shtytëse për te qëllimi, duhen kaluar një për një në sy edhe pengesat e mundshme në mënyrë që më pas as të kritikohen mangësitë që do të shfaqen, as dhe besimi i të tjerëve ndaj nesh të lëkundet!

Pin It
  • Publikuar më .
© 2021 Faqja e internetit të Fethullah Gylenit . Të gjitha të drejtat të rezervuara, Faqja zyrtare në gjuhen shqipe e mendimtarit Fethullah Gylen.
fgulen.com, është faqja zyrtare e mendimtarit Fethullah Gylen.