PërfaqësUesi i Çdo Niveli

Në çdo nivel qoftë, për përfaqësuesin e saj janë kusht drejtësia, garancia, vetëdija e detyrës, aftësi njohëse e lartë sipas nivelit, vetia për ta parë dhe parashikuar të ardhmen të lidhur me të sotmen dhe jetesa e virtytshme pavarësisht nga çdo gjë. Humbja e njërës prej këtyre karakteristikave është, për një administrues e drejtues, një e metë serioze si dhe fatkeqësi për ata që përfaqëson!

Pin It
  • Publikuar më .
© 2021 Faqja e internetit të Fethullah Gylenit . Të gjitha të drejtat të rezervuara, Faqja zyrtare në gjuhen shqipe e mendimtarit Fethullah Gylen.
fgulen.com, është faqja zyrtare e mendimtarit Fethullah Gylen.