Plani

Kur një punishte ose fabrikë ngrihet mbi një plan të mirë, premton vazhdimësi dhe perspektivë, në të kundërt, kur në themel të saj nuk ka një mendim të shëndoshë e një llogari të bazuar, dështimi i saj është i pashmangshëm. Atëherë, ç'mund të thuhet për kombin, këtë qenie vështirë të kuptueshme, çdo aspekt i së cilës, si punët e shtetit dhe njeriu, është një fjalëkryq më vete?

Pin It
  • Publikuar më .
© 2021 Faqja e internetit të Fethullah Gylenit . Të gjitha të drejtat të rezervuara, Faqja zyrtare në gjuhen shqipe e mendimtarit Fethullah Gylen.
fgulen.com, është faqja zyrtare e mendimtarit Fethullah Gylen.