Preteksti i Paqenë

Sistemet e ngritur mbi gënjeshtër dhe stërmadhim, edhe në qofshin jetëgjata, herët a vonë shemben mbi krye të themeluesve të vet duke mbetur një ëndërr e hidhur dhe një iluzion i përmalluar!..

Pin It
  • Krijuar në .
Copyright © 2020 Faqja e internetit të Fethullah Gylenit . Tutti i diritti riservati.
fgulen.com, është faqja zyrtare e mendimtarit Fethullah Gylen.