Rruga e Popullit

Rruga jonë është rruga e duartrokitjes së çdo lloj iniciative dhe pune të dobishme në të mirë të atdheut dhe popullit dhe e mbështetjes së ushtrisë së të lumturve që u shërbejnë atyre. Nuk kemi për t'iu përgjigjur akuzave që na bëjnë për mohim dhe devijim, nuk kemi për t'i thënë mallkimit "amin, ashtu qoftë"!

Pin It
  • Krijuar në .
Copyright © 2020 Faqja e internetit të Fethullah Gylenit . Tutti i diritti riservati.
fgulen.com, është faqja zyrtare e mendimtarit Fethullah Gylen.