Të Vetmuarit

I vetmuar nuk është ai që ka mbetur larg atdheut e familjes, që është ndarë prej miqve e shokëve. I vetmuar është ai të cilin shoqëria mes së cilës jeton, nuk e kupton, ai që me idealet e larta, me mendimet për botën përtej, me flijimin e kënaqësive personale për hir të të tjerëve dhe me këmbënguljen dhe vendosmërinë e jashtëzakonshme, bie shpesh në kundërshtim me grupet që ndjekin interesa të ngushta dhe përplaset me to, ai që mjedisi e gjykon për të keq dhe e dëmton dhe që, me të gjitha qëndrimet, mbetet si i huaj!

Pin It
  • Publikuar më .
© 2021 Faqja e internetit të Fethullah Gylenit . Të gjitha të drejtat të rezervuara, Faqja zyrtare në gjuhen shqipe e mendimtarit Fethullah Gylen.
fgulen.com, është faqja zyrtare e mendimtarit Fethullah Gylen.