Vullnetet e Lartë

Vullnetet e lartë dhe karakteret e lartë, edhe sikur të shkrihen dhjetra herë nëpër kazanë e të futen dhjetra herë në kallëpe të ndryshëm, prapë s'kanë për të humbur gjë nga vetvetja dhe kanë për ta mbrojtur esencën e vet. Po ç'duhet t'u themi atyre krijesave të pavullnet që ndërrojnë disa herë në ditë rrugë dhe mendim?

Pin It
  • Publikuar më .
© 2021 Faqja e internetit të Fethullah Gylenit . Të gjitha të drejtat të rezervuara, Faqja zyrtare në gjuhen shqipe e mendimtarit Fethullah Gylen.
fgulen.com, është faqja zyrtare e mendimtarit Fethullah Gylen.