... Dhe Njeriu u Gënjye!

Po qe se unë do të shkruaja një skenar, fjalët e para të tij do të ishin: "... Dhe njeriu u gënjye!"

Pin It
  • Krijuar në .
Copyright © 2020 Faqja e internetit të Fethullah Gylenit . Tutti i diritti riservati.
fgulen.com, është faqja zyrtare e mendimtarit Fethullah Gylen.