Gjërat e Vogla që Bartin Mbi Supe Gjërat e Mëdha

Një fije shkrepse mund t'i vërë zjarrin brenda një çasti e ta bëjë hi brenda një kohe fare të shkurtër një pyll që duhen dhjetra e qindra vite për ta krijuar...

***

Disa herë, një grimcë gjë mund ta shtrijë për tokë një burrë sa një div...

***

Druri i stërmadh ka ardhur nga një farëz, njeriu, kjo qenie e jashtëzakonshme, nga një mikroorganizëm, dielli, nga molekulat, deti nga pikat e ujit. Dhe ç'përfundime marramendëse nga shkaqe a pretekste akoma edhe më të imta!..

Pin It
  • Publikuar më .
© 2021 Faqja e internetit të Fethullah Gylenit . Të gjitha të drejtat të rezervuara, Faqja zyrtare në gjuhen shqipe e mendimtarit Fethullah Gylen.
fgulen.com, është faqja zyrtare e mendimtarit Fethullah Gylen.