• Bashkësia e paqes shpirtërore
 • Deklarata e Fethullah Gylenit mbi zjarrin në Katedralen e Notre Dame
 • Fethullah Gülen: “Dështimi i përvojës demokratike turke nuk erdhi nga ndjekja e vlerave islame, por nga tradhtia ndaj tyre”
 • Nuk ka më pavarësi të sistemit të drejtësisë
 • Lufta e Erdoganit kundër Lëvizjes dhe abdikimi i racionalitetit shtetëror në Turqi
 • Çfarë ishte ajo që shkoi keq në Turqi?
 • Bashkësia e paqes shpirtërore
 • Deklarata e Fethullah Gylenit mbi zjarrin në Katedralen e Notre Dame
 • Fethullah Gülen: “Dështimi i përvojës demokratike turke nuk erdhi nga ndjekja e vlerave islame, por nga tradhtia ndaj tyre”
 • Nuk ka më pavarësi të sistemit të drejtësisë
 • Lufta e Erdoganit kundër Lëvizjes dhe abdikimi i racionalitetit shtetëror në Turqi
 • Çfarë ishte ajo që shkoi keq në Turqi?

Shtesat e fundit

Bashkësia e paqes shpirtërore

Pri 26, 2019 Fethullah Gylen
Paqja është kthyer në një të dashur i paarritshëm, për të cilin flitet në çdo hapësirë ku jetojnë…

Deklarata e Fethullah Gylenit mbi zjarrin në Katedralen e Notre Dame

Pri 18, 2019 Fethullah Gülen
U pikëllova thellë nga zjarri në katedralen Notre Dame, i cili dëmtoi një nga thesaret më të…

Fethullah Gülen: “Dështimi i përvojës demokratike turke nuk erdhi nga ndjekja e vlerave islame, por nga tradhtia ndaj tyre”

Mar 01, 2019 Fethullah Gülen, Le Monde
Ka qenë një kohë kur shteti turk konsiderohej si modeli i një demokracie myslimane moderne. Është e…

Nuk ka më pavarësi të sistemit të drejtësisë

Shk 01, 2019 Talip Aydin, PhD
Shkatërrimi hap pas hapi i sundimit të ligjit në Turqi Pavarësia e sistemit gjyqësor në Turqi ka…

Lufta e Erdoganit kundër Lëvizjes dhe abdikimi i racionalitetit shtetëror në Turqi

Jan 10, 2019 Sage Chen
Që prej skandalit të aferave korruptive të dhjetorit 2013, presidenti i Turqisë, Rexhep Tajip…

Çfarë ishte ajo që shkoi keq në Turqi?

Jan 09, 2019 Greg Barton, PhD
Një vit pas tentativës misterioze për grusht shteti në Turqi, në 15 korrik, situata në Turqi është…
Krahas faqeve të këndshme të historisë, njeriu duhet të lexojë pak edhe faqet e frikshme e rrëqethëse të saj në mënyrë që të marrë masat e nevojshme, ndryshe, në mendimet e veta, mund të mbetet gjithmonë fëminor!
Fethullah Gylen